Минулої доби в області сталось дві смертельні ДТП

Фото: ГУ НП

Вчора, 13 травня, на Хмельниччині сталося дві автопригоди з летальними наслідками: у Дунаєвецькому районі чоловік загинув під колесами власного мотоблоку, а в Старокостянтинівському районі в автомобілі, який зіткнувся з деревом, загинула 25-річна пасажирка, повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Близько 02.10 години на автодорозі між селами Великий і Малий Чернятин 46-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2110» не врахував дорожньої обстановки, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.
У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини та перелому ребра і був госпіталізований в травматологічне відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні. 25-річна пасажирка автомобіля, жителька села Великий Чернятин, від отриманих травм померла на місці події.
По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Наразі слідчі з’ясовують причини і обставини ДТП.
Того ж дня близько 17.00 години в селі Мала Кужелівка по вулиці Богдана Хмельницького 30-річний місцевий житель, керуючи мотоблоком «Зубр», здійснюючи рух заднім ходом, з власної необережності впав на землю та потрапив під колеса мотоблока. Від отриманих травм чоловік загинув на місці автопригоди.

Водій загинув під колесами власного мотоблоку

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне