Минулої доби вогнеборці двічі гасили пожежі у житловому секторі

6776768
Фото: informator.news

На території Хмельниччини минулої доби виникло дві пожежі, інформує сайт ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Ймовірно, загоряння сталося через порушення протипожежних правил під час експлуатації печей.

9 грудня о 16:11 виникла пожежа житлового будинку у с.Зяньківці Деражнянського району. Із загорянням було швидко впорались бійці 11 Державної пожежно-рятувальної частини, не давши змоги полум’ю поширитись на решту будинку.

Ще один приватний житловий будинок загорівся у с. Поляни Волочиського району. Повідомлення до рятувальників надійшло о 21:32, і вже о 21:58 пожежу було остаточно ліквідовано силами вогнеборців 9 ДПРЧ.

В обох випадках ніхто не постраждав.

Нагадаємо, вночі у Хмельницькому горіла багатоповерхівка на проспекті Миру. Пожежа сталась о півночі. Займання виникло в підвалі 9-ти поверхового житлового будинку. Вогонь пошкодив внутрішнє облицювання стін та стелі. Причина пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано 37 ДПРЧ. Нещасних випадків на пожежі не було.

А 5 грудня у Хмельницькому сталась аналогічна пожежа на вулиці Свободи. Тоді займання відбулось в підвальному приміщені, у якому знаходилась майстерня електродвигунів. До рятувальників зателефонували мешканці будинку, які повідомили, що з підвалу йде чорний дим. 5 грудня о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщені у якому знаходилась майстерня електродвигунів в м. Хмельницький на вул. Свободи. До рятувальників зателефонували мешканці будинку, які повідомили, що з підвалу йде чорний дим.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне