Минулої доби вогнеборці Хмельниччини ліквідували 8 пожеж

Фото: km.dsns.gov.ua

Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, протягом доби з 14 на 15 жовтня у Хмельницькій області рятувальники 8 разів залучалися до ліквідації пожеж.

О 14:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Майдан Вербецький Летичівського району. Пожежу ліквідовано силами чергового відділення 15 державної пожежно-рятувальної частини. Причина пожежі встановлюється.

О 14:59 виникла пожежа сміття на відкритій території поблизу с. Моломолинці Хмельницького району. Вогонь оперативно ліквідували вогнеборці 37-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Аркадіївці. Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Ймовірно, через коротке замкнення електромережі виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору в смт Білогір’я. Повідомлення про загоряння надійшло до Служби порятунку о 15:52. Рятувальники 24-го державного пожежно-рятувального поста, які прибули на виклик, швидко впоралися з вогнем та не допустили його подальшого розповсюдження.

В с. Судилків Шепетівського району виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору. Повідомлення до рятувальників надійшло о 19:11. Вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Судилків ліквідували пожежу. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

О 20:20 – виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору у с. Козачки Летичівського району, яку вдалося швидко ліквідувати бійцям 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Вже о 20:48 – виникла пожежа житлового будинку у с. Судилків Шепетівського району, яку вдалося швидко ліквідувати бійцям 21-ї ДПРЧ та МПК с.Судилків. Причина пожежі встановлюється.
Ймовірно, через необережне поводження з вогнем о 22:09 виникла пожежа сміття на відкритій території поблизу с. Рідкодуби Хмельницького району. Вогонь оперативно ліквідували вогнеборці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

15 жовтня через коротке замкнення електромережі загорілася допоміжна споруда житлового сектору в селі Волиця Польова Теофіпольського району. Повідомлення до рятувальників надійшло о 01:14. Вогонь оперативно ліквідували вогнеборці 36-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Поляхова.

Нещасних випадків на пожежах не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне