Минулої ночі у Деражнянському районі фура перекинулась і заблокувала дорогу

За повідомленням прес-служби обласного ДСНС,  16 травня  о 23:23 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення на про те, що в м. Деражня на вул. Миру (автодорога Голосків-Лукабарська) сталася дорожньо-транспортна пригода – перекинувся вантажний автомобіль Renault з причіпом та повністю заблокував автодорогу.

До місця події негайно прибули рятувальники 11 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. З використанням бензорізу бійці від’єднали автомобіль від причепу, після чого за допомогою автокрану підняли вантажівку та витягли на автодорогу. Водія транспортного засобу з травмами одразу передали медикам швидкої допомоги, які доправили чоловіка до Деражнянської центральної районної лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Зараз він перебуває в реанімації без свідомості.
Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне