На автодорозі “Стрий-Знам’янка” зіштовхнулися дві фури

46861405_2211481385736880_6174596330787176448_n
Фото: Патрульна поліція м.Хмельницький

За інформацією речника Патрульної поліції, сьогодні, на автодорозі М12 «Стрий -Знам’янка», водій керуючи транспортним засобом «Renault» з напівпричепом не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався необхідної дистанції. Відтак, в результаті цього скоїв зіткнення з напівпричепом автомобіля «Daf», який рухався попереду.

Під час ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження, ніхто з учасників пригоди не постраждав.

На 34-річного жителя Тернопільської області інспектори оформили адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП – за вчинення ДТП без потерпілих.

Через аналогічні порушення ПДР досить часто стаються ДТП по всій країні. Патрульні вкотре нагадують про важливість дотримання правил дорожнього руху:

  • Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку. Також слід звернути увагу на особливості вантажу, що перевозиться. Звісно, не варто забувати про стан транспортного засобу, аби постійно контролювати його рух та безпечно ним керувати;
  • Водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримувати безпечної дистанції та безпечного інтервалу.

Просимо Вас пам’ятати, що кожний водій несе відповідальність не тільки за своє життя, але й за життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху – закликають полісмени.

Нагадаємо, у Хмельницькому карета швидкої допомоги потрапила у ДТП. 27 листопада в обласному центрі відбулося легке зіткнення між Fiat і каретою швидкої допомоги. Подія сталася на вул.Курчатова 1д. Обійшлося без потерпілих. За попередньою інформацією, водій керуючи ТЗ Fiat не впорався з керуванням та не розминувся з швидкою. Наразі, патрульні оформляють адміністративні матеріали на водія Fiat за ст 124 КупАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне