На Хмельниччині до 3,5 років ув’язнення засудили зловмисницю, яка обікрала приватний будинок на 27 тисяч гривень

На Хмельниччині до 3,5 років ув’язнення засудили зловмисницю, яка обікрала приватний будинок на 27 тисяч гривень
Фото: hm.npu.gov

Чемеровецький районний суд виніс вирок 39-річній раніше судимій «гастролерці», яка обікрала будинок в райцентрі. Проте тоді непоміченою піти їй не вдалося. І поки господиня викликала поліцію, її чоловік почав переслідувати злодійку. Невдовзі правоохоронці разом з громадянами її затримали, а усе викрадене — вилучили.

Нагадаємо, подія сталася 17 жовтня близько 13.00 години в смт Чемерівці по вулиці Зарічній. Чоловік порався на городі, а його дружина — в літній кухні. Будинок залишили відчиненим. Цим скористалася 39-річна «гастролерка» із сусіднього Волочиського району. Зловмисниця непомітно зайшла всередину і викрала із скарбнички золоті прикраси на загальну суму 27 тисяч гривень.

Господиня помітила, що хтось незнайомий виходить з подвір’я. Попросила дочку перевірити, чи все в хаті на місці. Коли та сказала, що зникли прикраси, чоловік кинувся наздоганяти зловмисницю. Йому допоміг сусід на автомобілі. В цей час жінка зателефонувала до поліції. Разом її і затримали.

Як з’ясувалось, крадіжку обвинувачена вчинила під час іспитового терміну: вироком Тернопільського міськрайонного суду від 13 березня 2018 року її визнано винною за аналогічною статтею Кримінального кодексу України, призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі й звільнено від його відбування на 1 іспитовий рік.
— На підставі ч.1 ст. 71 Кримінального кодексу України за сукупністю вироків шляхом часткового приєднання невідбутої частини покарання за вироком Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 13 березня 2018 року і остаточно призначити покарання у вигляді 3 років і 6 місяців позбавлення волі, – йдеться у вироку Чемеровецького районного суду

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне