На Хмельниччині до 8 років позбавлення волі засудили винуватця ДТП, у якій загинуло двоє людей

Фото: ГУ НП

Апеляційний суд Хмельницької області залишив без змін вирок Дунаєвецького районного суду, яким 50-річного винуватця ДТП позбавили волі на 8 років і присудили виплатити відшкодування родичам загиблих в розмірі 750 тисяч гривень.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 11 жовтня 2015 року близько пів на шосту ранку на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Січинці Дунаєвецького району.

Тоді ще 47-річний житель м. Чернівці, перебуваючи за кермом автомобіля «Citroen DS-5», допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099» під керуванням 42-річного жителя м. Кам’янець-Подільський.

У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, садин обличчя та госпіталізований до реанімаційного відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні, де згодом помер. Його 40-річна пасажирка від отриманих травм померла на місці пригоди.

Автомобіль після ДТП

22 жовтня 2017 року Дунаєвецький районний суд визнав водія «Citroen DS-5» винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України та визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 8 років та відшкодування родичам загиблих в розмірі 750 тисяч гривень. Чоловік подав апеляцію, але апеляційний суд залишив це рішення без змін.

За повідомленням прес-служби ГУНП у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне