На Хмельниччині фіскали прибрали з ринку нелегальну АЗС та пальне сумнівної якості

5f5b21474a55689497bdbb749e9f439d
Фото: minfin.com

У ході операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції припинили функціонування нелегальної автозаправної станції. АЗС була розташована на території Хмельницького району. Там під виглядом дизельного палива реалізовувалися незаконно виготовлені паливно-мастильні матеріали.

Під час проведення санкціонованого обшуку нелегальної АЗС виявлено та вилучено понад 1,6 тонни паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості. Загальна вартість вилученого перевищує 100 тисяч гривень.

Прокуратурою Хмельницької області відкрито кримінальне провадження  за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України. В ній йдеться про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

На даний час проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину. А також розслідуються  усі обставин кримінального правопорушення.

Прес-служба Головного управління ДФС у Хмельницькій області

Нагадаємо, фіскальна служба Хмельниччини виграла у суді «нафтову справу» на 8 мільйонів гривень. Юристи Головного управління ДФС у Хмельницькій області виграли у Верховному суді справи на 8 мільйонів гривень щодо реалізації паливно-мастильних матеріалів одним з найбільших в Україні нафтотрейдерів.

Порушення податкового законодавства виникли у зв’язку із не нарахуванням ТОВ акцизного податку на відпуск нафтопродуктів та скрапленого газу з автозаправних станцій і автомобільних газозаправних станцій у роздріб.

У Головному управлінні ДФС у Хмельницькій області наголошують, що відповідне рішення є свідченням кваліфікованої аргументації та якісної доказової бази, позаяк кожен юрист відомства фахово підходить до чергової справи, яка направляється до суду.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне