На Хмельниччині оперативники впродовж кількох годин вирахували зловмисників, які двічі обікрали сільський магазин

На Хмельниччині оперативники впродовж кількох годин вирахували зловмисників, які двічі обікрали сільський магазин
Фото: hm.npu.gov.ua

В одному із сіл Старокостянтинівського району з 20 на 21 листопада двічі обікрали місцевий магазин. Власник виявив крадіжку вранці і повідомив до поліції. А вже за кілька годин правоохоронці вирахували зловмисників.

Вранці 21 листопада до Старокостянтинівського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з сільського магазину. Завдяки вжитим заходам та за допомогою службової вівчарки Ірми правоохоронці вирахували ймовірних злодіїв вже за декілька годин. Ними виявились двоє місцевих жителів 23 та 16 років. Частину викрадених коштів у них вилучили.

hm.npu.gov.ua

Як з’ясувалось, кримінальний дует двічі проникав до магазину. Вперше вони залізли всередину практично одразу після закриття — близько 19.00 години. Відтиснули металеву обшивку задньої стіни магазину. Молодший залишився «на сторожі», а старший пробрався всередину і викрав з каси трохи більше 1,5 тисячі гривень.

На ці гроші хлопці добряче відпочили і близько пів на першу ночі вирішили знову навідатись до магазину, адже гроші в касі ще залишились. Цього разу помінялись ролями. Неповнолітній заліз всередину і виніс вже трохи більше 6 тисяч гривень. Загальна ж сума збитку склала близько 8 тисяч. Крім того, в одного зі зловмисників поліцейські вилучили ще паперовий згорток з рослинною речовиною, схожою на марихуану. Усе вилучили і направили на експертизу.

hm.npu.gov.ua

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне