На Хмельниччині правоохоронцями викрито жінку, яка займалась сутенерством та збутом особливо небезпечних наркотичних засобів

Фото: khmel.gp.gov.ua

Органами прокуратури в координації з іншими правоохоронцями продовжується системна робота з протидії злочинності на території області.

Так, за процесуального керівництва Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури слідчими слідчого відділу Новоушицького відділу Дунаєвецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, викрито 19-річну жінку, яка займалась збутом наркотичних засобів, а також сутенерством, у тому числі з використанням неповнолітніх осіб.

Правоохоронцями задокументовано факти продажу зловмисницею особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу.

Окрім того встановлено, що займаючись сутенерством, до злочинної діяльності правопорушниця залучила неповнолітню.

Після отримання 1100 гривень за надання неповнолітньою особою послуг сексуального характеру та продаж наркотичної речовини зловмисницю затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомив перший заступник керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Юрій Вятровський, за вказаним фактом здійснюється досудове розслідування за ч.1, 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення неповнолітньої особи в заняття проституцією) ч. 2 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманій особі запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне