На Хмельниччині судитимуть керівника навчального закладу, який одержав неправомірну вигоду за сприяння у вступі абітурієнтки на навчання за державним замовленням

На Хмельниччині судитимуть керівника навчального закладу, який одержав неправомірну вигоду за сприяння у вступі абітурієнтки на навчання за державним замовленням
Фото: Прокуратура

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується цілеспрямована робота з виявлення корупційних правопорушень та притягнення винних до відповідальності. У серпні цього року, за безпосередньої участі працівників Шепетівської місцевої прокуратури, у взаємодії зі співробітниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, завдяки скоординованим заходам та проведеним негласним слідчим (розшуковим) діям, під час одержання неправомірної вигоди викрито керівника одного із навчальних закладів м. Шепетівка.

За сприяння у вступі абітурієнтки до навчального закладу на денну форму навчання за державним замовленням педагог отримав 9 тис. грн. Гроші передала мати абітурієнтки.

Під час одержання неправомірної вигоди правопорушника викрито «на гарячому», а кошти вилучено.

Заступник керівника Шепетівської місцевої прокуратури Вадим Мельник повідомив:

За результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду та в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища).

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до суду.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Нагадаємо, що слідчі Волочиського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом знущання над школярами у одній зі шкіл м. Волочиськ.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне