На Хмельниччині викрили нелегальний ігровий заклад

головна
Фото: hm.npu.gov

Минулими вихідними працівниками управління захисту економіки в Хмельницький області спільно з колегами із Служби безпеки України області та слідчими Шепетівського відділу поліції припинено протиправну діяльність грального закладу, який надавав всім охочим послуги доступу до участі в азартних іграх на гроші.

1

hm.npu.gov

В ході проведення огляду приміщення виявлено та вилучено 9 персональних комп’ютерів з інтегрованими програмним забезпеченням для ведення азартних ігор. За інформацією ГУ НП у Хмельницькій області, вся вилучена техніка направлена на експертизу.

2

hm.npu.gov

За фактом протиправної діяльності розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

3

hm.npu.gov

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Хмельниччині судитимуть двох ділків, які виготовляли фальсифікований алкоголь. Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками ДФС у червні цього року викрито підпільний цех. Там виготовляли фальсифікований алкоголь. Під час слідства встановлено, що житель м. Кам’янець-Подільський, з метою отримання стабільних незаконних прибутків, у квітні 2017 року створив стійку злочинну групу. До її складу чоловік залучив ще трьох осіб. Ділки реалізовували виготовлену продукцію кінцевим споживачам через мережу закладів громадського харчування. Незважаючи на методи конспірації в червні цього року діяльність групи припинено. А під час санкціонованих обшуків вилучено обладнання, яке використовувалось у злочинній діяльності, та продукцію на суму близько 1,9 млн. грн. Викритим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 28  ч. 2 ст. 204, ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України. Це незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів… що становлять загрозу для життя і здоров’я людей.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне