На Летичівщині піротехніки знищили 2 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової

IMG_1682
Фото: km.dsns.gov

11 грудня о 14:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС у Хмельницькій області знищили  2 артилерійські снаряди по 76 мм. Як повідомляє прес-служба рятувальників, небезпечні предмети були часів Другої світової війни.

Вибухонебезпечні предмети було виявлено в смт Меджибіж Летичівського району.

ДСНС України звертається до громадян із застереженням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше, не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону «101»!

Нагадаємо, піротехніки знищили артилерійський снаряд часів Другої світової. 7 грудня 2018 року піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області  о 16:30 вилучили та у спеціально відведеному місці знищили 152 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Небезпечну знахідку було виявлено у Шепетівському районі, поблизу с. Новичі (лісопосадка на полі), про що одразу повідомили Службу «101».

Знищили вибухонебезпечні предмети і в Полонському районі. 6 грудня о 14.00 відділенням групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області було знищено два 76 мм артилерійських снаряди, один 45 мм артилерійський снаряд та мінометну міну калібру 82 мм часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні знахідки було виявлено місцевими жителями напередодні у с. Велика Березна Полонського району.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне