На шлях виправлення не став: жителя Білогірщини вчетверте судили за наркотики

2
Фото: www.5.ua

Білогірський районний суд визнав винним обвинуваченого у незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, вчиненого повторно, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений статтею 307 Кримінального кодексу України, предметом дій якого був наркотичний засіб у великих розмірах ( частина 2 статті 309 Кримінального кодексу України) та на 2 роки позбавив його волі.

Як інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду, у червні 2018 року житель села Білогірського району в Шепетівці купив більше 800 г макової соломки (наркотичний засіб у великих розмірах). У себе в помешканні з нарковмісного зілля виготовив концентрат для ін’єкцій, що використовував для власних потреб. Окрім тог, влітку того ж року придбав і зберігав за місцем проживання екстракт канабісу й метадон.

«Оцінюючи викладені обставини у їх сукупності, з урахуванням суспільної небезпеки скоєного злочину, особи винного, який після відбуття покарання за злочини, передбачені ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 309 КК України, на шлях виправлення не став та вчинив новий злочин, а також обставин, які пом’якшують йому покарання, суд вважає за можливе призначити обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі в межах мінімального строку, визначеного санкцією ч. 2 ст. 309 КК України», – ідеться у вироку суду.

Зазначимо, що у 45-річного чоловіка це вже четверта судимість за наркотики.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду.

Нагадаємо, що під час перевірок громадян патрульні досить часто виявляють наркотики. 3 лютого, близько 23-ї години, на вулиці Грушевського, патрульні спільно із співробітниками Національної гвардії виявили невідомого чоловіка, який побачивши інспекторів — підозріло себе поводив. Згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію» патрульні провели чоловіку поверхневу перевірку.  За інформацією Патрульної поліції, у 31-річного місцевого жителя, інспектори виявили два поліетиленових пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. А також три згортки із речовиною зеленого кольору у подрібненому стані.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне