Під час перевірок громадян патрульні досить часто виявляють наркотики

1
Фото: @khmelpolice

3 лютого, близько 23-ї години, на вулиці Грушевського, патрульні спільно із співробітниками Національної гвардії виявили невідомого чоловіка, який побачивши інспекторів — підозріло себе поводив. Згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію» патрульні провели чоловіку поверхневу перевірку.  За інформацією Патрульної поліції, у 31-річного місцевого жителя, інспектори виявили два поліетиленових пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. А також три згортки із речовиною зеленого кольору у подрібненому стані.

22

@khmelpolice

Також, близько 21-ї години, на Проспекті Миру, піший екіпаж патрульних та нацгвардійців виявив підозрілих молодиків. Під час поверхневої перевірки, інспектори виявили у місцевого мешканця 1979 року народження, паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження та предмет схожий на пристрій для паління наркотичних речовин.

4

@khmelpolice

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин по даних справах.

3

@khmelpolice

Вкотре наголошуємо про існування адміністративної та кримінальної відповідальності за виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин.

Нагадаємо, що поліція викрила чоловіка у продажі смарт-приставок для незаконної ретрансляції телеканалів. Смарт-приставка дозволяла користувачу отримувати доступ до більш як тисячі платних телеканалів безкоштовно. Вартість її коливалася від тисячі до 3,6 тисяч гривень. Наразі експерти оцінюють збитки, завдані правовласникам. Працівники Подільського управління Департаменту кіберполіції спільно з детективами Хмельницького відділу поліції викрили мешканця Хмельницького у порушенні авторських прав відомих українських телеканалів. Працівники кіберполіції встановили, що продаж цих приставок відбувався за допомогою спеціально створеного інтернет-ресурсу. Його адміністратором виявився 36-річний мешканець міста Хмельницький.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне