На Старокостянтинівщині рятувальники витягли зі снігової пастки автомобіль та карету швидкої допомоги

головна
Фото: km.dsns.gov

16 грудня о 18:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від водія автомобіля Opel Vectra. Чоловік повідомив, що рухаючись автодорогою поблизу с.Жабче Старокостянтинівського району, внаслідок ускладнення погодних умов, потрапив в сніговий замет  та потребує допомоги.

1

km.dsns.gov

Прибувши на місце події рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїзну частину дороги. Тим самим врятувавши водія від замерзання.

Як інформує прес-служба рятувальників, травмованих внаслідок події не було.

2

km.dsns.gov

А вже вночі 17 грудня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Старокостянтинівської центральної районної лікарні про те, що поблизу с. Стецьки Старокостянтинівського району, внаслідок ускладнення погодних умов автомобіль швидкої медичної допомоги, прямуючи на виклик потрапив в сніговий замет.

3

km.dsns.gov

Прибувши на місце події рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїзну частину, після чого той зміг продовжити рух.

Травмованих внаслідок події також не було.

Нагадаємо, рятувальники не втомлюються попереджати про небезпеку, що приховує лід. Всупереч постійним попередженням рятувальників про небезпеку, яку приховує в собі крига водойм у зимовий період, громадяни продовжують випробовувати долю, виходячи на риболовлю або просто розважаючись на льоду. Тому, 15 грудня рятувальники обласної Держслужби з надзвичайних ситуацій вирушили у інформаційно – роз’яснювальний рейд щоб застерегти місцевих жителів не виходити на тонкий лід. Надзвичайники поспілкувалися з кожним, хто, сидячи біля ополонки, терпляче чекав на свій улов. До того ж, ДСНСівці вручили рибалкам та перехожим листівки з прописаними у них правилами безпеки на льоду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне