На трасі під Хмельницьким поліція наздоганяла трактор

Фото: facebook

Патрульні зупинили водія екскаватора, що мав явні ознаки алкогольного сп’яніння

Сьогодні, близько 11-ї години, на автомобільній дорозі М12 «Стрий – Знам’янка» поблизу смт. Війтівці, екіпаж патрульної поліції помітив екскаватор, що хаотично маневрував посеред дороги порушуючи вимоги дорожньої розмітки.
Зупинивши транспортний засіб та поспілкувавшись з водієм, інспектори помітили у 44-річного жителя Волочиського району явні ознаки алкогольного сп’яніння — характерний запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння очей та тремтіння кінцівок. Поліцейські запропонували чоловіку пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на приладі «Драгер», результат якого показав, що вміст алкоголю в крові кермувальника більш як у 10 разів перевищує допустиму норму.
За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння патрульні склали на водія адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП.
Шановні водії! Патрульні вкотре закликають Вас не сідати за кермо напідпитку, адже п’яний водій – потенційний убивця!
Звертаємо Вашу увагу, що з початку поточного року патрульні вже виявили та задокументували майже 650 водіїв, які керували автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння, 80 з яких вже не вперше протягом року сіли за кермо напідпитку. – повідомляють патрульні поліцейські на своїй сторінці у facebook.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне