Нардепу з Кам’янця-Подільського держава заборгувала більше двох мільйонів гривень

Нардепу з Кам'янця-Подільського держава заборгувала більше двох мільйонів гривень
Фото: rudenko.kiev.ua

Нардеп Володимир Мельниченко подав оновлену декларацію, про це свідчить інформація оприлюднена на сайті Національного агентства з запобігання корупції.

Змінились доходи народного обранця. Володимир Володимирович задекларував 253 тисячі 745 гривень відсотків. Ці кошти він отримав від одного з банків. Нагадаємо, у декларації за 2017 рік нардеп вказав, що мав на на рахунках у банку 85 тисяч доларів США та 132 тисячі 298 гривні.

Також нардеп, так би мовити, позичив для держави кошти. Придбавши облігації внутрішньої державної позики вартістю на дату набуття (а це 9 серпня) 2 мільйони 522 тисячі 426 гривень.

Нагадаємо, що Володимир Мельниченко входить до парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Був обраний народним депутатом в окрузі №193 (місто Кам’янець-Подільський,  Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони).
Минулоріч він задекларував зарплату – майже 283 тисячі гривень, три гривні від надання майна в оренду, 2 532 та 1 303 гривні від надання майна в лізинг. Ще 10 тисяч від продажу рухомого майна та понад 4,2 мільйони гривень дивідендів від ПП «Мена Плюс», засновником якого він є. Дружина нардепа – Іоланта Остапишина, згідно декларації, отримала дохід від підприємницької діяльності. Сума склала понад 886 тисяч гривень та майже 2,9 мільйони гривень дивідендів від ПП «Дживальдіс».

Нагадуємо, Володимир Мельниченко раніше був у Партії Регіонів, але вийшов до кривавих подій лютого 2014 року. Також Володимир Володимирович відомий тим, що перебував у відносинах з Інною Богословською та судився з Геннадієм Москалем, нинішнім головою Закарпатської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне