Не з порожніми руками: виконавча служба отримала 2 нові автівки за приїзду заступника Міністра юстиції

Фото: Скрін з відео

Цінні подарунки отримали із рук Заступника Міністра юстиції України Світлани Глущенко – ключі від новенького Renault отримали ІІ відділ ДВС м. Хмельницький та їхні колеги із Шепетівки. Вартість одного транспортного засобу – близько 350 тис. грн. Кажуть, це поліпшить роботу та прискорить виконання службових завдань – повідомляє 33 канал.

Гарну роботу обласного відділення юстиції підтвердила і перевірка, яка відбулася у вересні поточного року. Про це повідомили на прес-конференції уже по закінченню урочистостей.

Окрім того, вкотре нагадали про цьогорічні досягнення. Адже 6 лютого у силу вступив перший пакет законодавчих ініціатив, пов’язаних із економічним захистом дітей, а 28 серпня – запрацював і другий. За цей час із боржників аліментів по усій території України стягнуто більше 3 млрд. грн.

Зазначили, долають і саботаж у власній структурі. Хмельниччина – не виключення. Тож якщо Ви помітили неякісну роботу працівників виконавчої служби, радять не зволікати та не боятися, а таки звертатися чи до керівництва, чи до суду.

Відео 33 канал

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне