Неповнолітній, який підозрюється у серії крадіжок, постане перед судом

головна1
Фото: hm.npu.gov

16-річний житель райцентру Ярмолинці підозрюється у вчиненні крадіжки коштів з місцевих аптеки та магазину. Крім того, наразі в суді перебувають матеріали кримінального провадження щодо вчинених ним ще в минулому році крадіжок.

Працівники Ярмолинецького відділу поліції встановили причетність до вчинення крадіжок з аптеки і магазину неповнолітнього учня місцевого закладу профтехосвіти.

2

hm.npu.gov

Як інформує ГУ НП у Хмельницькій області, 16-річний зловмисник у неробочий час спочатку обікрав аптеку — вибив ногою скло, проник всередину і забрав з каси 2,5 тисячі гривень. А через декілька днів таким самим чином він заліз у продуктовий магазин, звідки виніс трохи більше тисячі гривень. Викрадені гроші витратив на власні потреби.

Слідчий вже оголосив неповнолітньому підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі. До речі, наразі в суді вже перебувають матеріали кримінального провадження щодо вчинених підозрюваним крадіжок ще в минулому році.

Нагадаємо, патрульні затримали імовірного крадія мобільного телефону. 8 грудня, близько 4-ї години ранку, до патрульних звернулась громадянка та повідомила, що у неї викрали мобільний телефон. Жінка також повідомила про можливе місце перебування чоловіка, який скоїв крадіжку. Отримавши прикмети для орієнтування та імовірне місцезнаходження порушника, інспектори направились на пошуки. Невдовзі, на вулиці Грушевського 57, у одній із квартир будинку інспектори виявили чоловіків, один з яких підходив під опис орієнтування. Під час спілкування з чоловіками у одного із них патрульні помітили зниклий мобільний телефон заявниці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне