Нова Е-петиція: хмельничанин просить побубувати пішохідну доріжку до школи

Е-петиція
Фото: АвтоНоватор

У своїй Е-петиції хмельничанин Анатолій Кучманюк просить побудувати пішохідну доріжку від зупинки “Сілістра до школи №21. Чоловік наголошує, що відсутність зручного тротуару- це небезпечно для дітей.

23 листопада в єдиній системі місцевих Е-петицій з’явилось нове звернення. Його розмістили у розділі “Благоустрій міста та будівництво”.

Прохання побудувати пішохідну доріжку якої немає взагалі, від в. Проспект Миру в районі зупинки “Сілістра” до школи №21. Пішоходи змушені йти по проїзній частині що загрожує їхній безпеці,  зазначає сам автор у своєму зверненні.

Для розгляду Е-петиції на сесії міської ради необхідно 500 голосів. До кінця зборів підписів залшилось 88 днів. Ви також можете долучитись до підтримання петиції за цим посиланням.

Нагадаємо, що  Е-петиція щодо облаштування зони відпочинку навколо озера на Озерній” була  направлена на розгляд міської ради. Хмельничани просили владу облаштувати зону відпочинку в мікрораоні Озерна поблизу озера. Місцеві жителі наголошували на жахливому стані пішохідних доріжок довкола водойми, а також, на засміченості території. Е-петицію підтримало більше п’яти сотень хмельничан, тож міська влада має її розглнути в найближчий час.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне