Нові методи роботи Хмельницької служби зайнятості

Фото: www.vin.gov.ua

Реформа служби зайнятості спрямована на те, щоб ефективно та якісно надавати послуги клієнтам, активізувати власні зусилля громадян щодо своєї зайнятості. На сьогодні впроваджено нові методи роботи та інноваційні технології, які успішно застосовуються у службі.

«Для ефективнішого пошуку працівників Хмельницька обласна служба зайнятості вже другий рік поспіль використовує метод рекрутингу. Наша служба здійснює пошук, як вакансій так і претендентів на заміщення вакансій з використанням всіх доступних методів та джерел пошуку», – зазначає директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

Наразі безробітні та роботодавці можуть скористатися:

Фахівці служби зайнятості використовують процедуру профілювання безробітних та соціального супроводу при працевлаштуванні на робочому місці за підходом кейс-менеджменту. Застосування профілювання в роботі дозволяє на початкових етапах виявляти групи безробітних з високим ризиком довготривалого безробіття та надавати їм послуги, що прискорюють їх працевлаштування.

Як наслідок, в результаті інноваційних підходів до обслуговування клієнтів збільшилась кількість працевлаштованих. Головне те, що понад 40% пошукачів роботи було працевлаштовано до набуття статусу безробітного. У містах Хмельницький та Кам’янець – Подільський це близько 70%.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне