Обрано запобіжний захід начальнику одного із районних секторів ГУ ДСНС України

Фото: kma.court.gov.ua

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту чоловіку, 1983 року народження, що займає посаду начальника одного із районних секторів ГУ ДСНС України, та підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).
Молодий чоловік підозрюється в отриманні неправомірної вигоди в розмірі 1300 доларів США за вплив на посадових осіб військового комісаріату, щодо прийняття ними рішення про ухилення від призову на строкову військову службу на користь третьої особи.

Санкція ч.3 ст.369-2 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Суд обираючи запобіжний захід врахував, що підозрюваний раніше не судимий, має постійне місце проживання, позитивно характеризується, має на утриманні двох малолітніх дітей.

Тож найближчі два місяці чоловіку заборонено залишати житло за вказаною в рішенні суду адресою. Крім того, на чоловіка покладені наступні обов’язки:
– прибувати до слідчого, прокурора, суду за першою вимогою;
– повідомляти слідчого, прокурора, суд про зміну місця проживання;
– утриматись від спілкування зі свідками;
– здати на зберігання слідчому закордонний паспорт.

Повідомляє прес-секретар Хмельницького міськрайонного суду Алла Плінська.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне