Олександр Нагурний стане новим заступником голови Хмельницкої ОДА?

Фото: соцмережі

Про це “Новини. Хмельницький” стало відомо з власних джерел. За нашою інформацією, Олександр Нагурний минулого тижня отримував погодження в столиці.

Для більшості хмельничан це прізвище нічого не говорить, тому й вирішили дослідити, ким є цей можливий заступник?

Народився у Запоріжжі, закінчив Національний авіаційний університету. Тривалий час проживав у Києві, де з головою поринув у молодіжний рух. Пізніше очолив Київський молодіжний центр праці.

Наступна його прилюдна поява пов’язана із скандальними керуваннями тітушками у приміщенні київського Поштампу, при створенні громадської ради при Київській міській державній адміністрації, де після усунення від керівного крісла не менш скандального Леоніда Черновецького міською адміністрацією керував пан Попов, замішаний у кривавому розгоні студентів, що стало поштовхом до початку Революції Гідності.

Після президентських виборів, молодий активіст ні з того, ні з сього балотується до Хмельницької обласної ради, а потім потрапляє на посаду голови Полонської районної адміністрації, де відзначився сумнівними реформуваннями структури адміністрації, з наслідками яких ще й по сьогодні не впоралися. Крім того діяльність завершив скандалом з Полонським міським головою.

Зразу ж після звільнення з посади голови Олександр Нагурний перекидається до команди аграрників, а саме до Андрія Гордійчука із Шепетівки, який не приховує амбіцій стати депутатом по Славутському виборчому окрузі, де діючим депутатом є Роман Мацола, у передвиборчому штабі якого працював той же Нагурний. Але не довго будучи аграрієм швиденько з’являється у Русі Нових Сил одіозного Михаїла Саакашвілі, привізши останнього  до Полонного та Понінки разом із новоспеченими полонськими активістами, з якими у нього зав’язалася дружба. Разом із цими полончанами він організовує поїздку на Мостиську митницю, де було здійснено прорив державного кордону, разом із ними він пліч-о-пліч на “міхо-майдан” і у Києві, який вимагає імпічмент Президенту. Нагадаємо, Вадима Лозвого у Хмельницькому представляв безпосередньо Петро Порошенко.

Що ж спонукало Нагурного  та його високих теперішніх і колишніх покровителів робити спробу повернення  до владного олімпу? Невже з особами з таким політичним минулим влада мріє про президентську перемогу в області весною 2019-го? Чи був він ”засланим козачком”  у Русі Нових Сил Саакашвілі чи має “показачкувати” та користь колишнього патрона у теперішній владній команді?

Нагадаємо, що 4 липня Depo.Хмельницький  повідомило про звільнення заступника голови Хмельницької ОДА Валерія Олійника. На той момент його заява перебувала на розгляді у нового голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне