Олександр Педан проведе у Хмельницькому Шкільний спортивний фестиваль “JuniorZ”

Фото: khm.gov.ua

Відомий телеведучий Олександр Педан знову їде у рідний Хмельницький. Цього разу він з командою свого спортивного руху JuniorZ  проведуть 11 вересня перший в історії Шкільний спортивний фестиваль JuniorZ.

«Це буде дуже масштабна подія. У фестивалі візьмуть участь 32 команди шкіл Хмельницького, кожен школяр без будь-яких проблем зможе спробувати нові види спорту. Уся команда JuniorZ активно готується до події, ми привеземо у місто подарунки, яскраву фотозону, проведемо квест і флешмоб», – розповідає лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

Види спорту, у яких можна буде спробувати свої сили: чирлідинг, петанк, хортинг, флорбол, бадмінтон, корфбол, регбі та фризбі. Найактивнішим учасникам випаде неймовірна нагода – особисто зіграти у матчі All Stars з Олександром Педаном.

Шкільний спортивний фестиваль проходитиме на центральному стадіоні «Поділля».

Нагадаємо, що Хмельницький став відправною точкою для популяризації спорту рухом JuniorZ – тут пройшов перший навчальний семінар для вчителів фізичної культури. Також Хмельницька міськрада у 2018 році врахувала потреби усіх шкіл міста щодо інвентаря для нових видів спорту і закупила усе необхідне  на 50 000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне