П’ять пожеж на території області: горіли будинки та торфовища

Фото:

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, 31 травня вогнеборці Хмельниччини п’ять разів залучалися до ліквідації пожеж.

Вночі, о 00:45, ймовірно, через коротке замкнення електромережі загорілася літня кухня в с. Красноставці Чемеровецького району. Пожежу ліквідували бійці 20 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Жердя.

Вже о 02:49 в м. Хмельницькому на вул. Геологів, ймовірно, через самозаймання спалахнув торф на відкритій території. Вогнеборці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини не допустили значного розповсюдження пожежі та ліквідували займання о 03:04.

О 12:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Манилівка. До прибуття пожежно-рятувальних  підрозділів вогонь встиг поширитися на площу 50 кв. м, та вже о 12:58 надзвичайники 4-ї та 14-ї державних пожежно-рятувальних частин ліквідували пожежу.

В с. Лотівка Шепетівського району о 17:31 виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору.  Вогнеборці 29-го державного пожежно-рятувального поста смт Гриців ліквідували займання та не допустили значних збитків.

Рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини вирушили на ліквідацію пожежі сміття на відкритій території, яка сталася о 18:00 в селищі Чорний Острів Хмельницького району.  Працівники ДСНС подолали вогонь. Ймовірна причина займання необережне поводження з вогнем.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне