Патрульні долучилися до антидискримінаційної гри «Бути жінкою»

1
Фото: hm.npu.gov

Сьогодні, 29 листопада, в Хмельницькому презентували соціальну гру про стереотипи та протидію гендерній дискримінації під назвою «Бути жінкою». Як повідомляє ГУ НП у Хмельницькій області, презентація відбулась в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

2

hm.npu.gov

У презентації гри взяли участь представники різних установ: юстиції Хмельниччини, Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА, Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради. Також до тренінгу долучилася Патрульна поліція,  обласний центр зайнятості, громадські організації та студенти.

3

hm.npu.gov

Соціальна гра «Бути жінкою» належить до так званих «серйозних» ігор. Це можливість для учасників перевтілитись  в одну з восьми унікальних героїнь. Усі вони мають магічні суперсили, але потрапляють в ситуації з реального життя, борються за рівні права і будують своє щастя. Для цього їм доводиться долати упередження, несправедливість та інші перепони на шляху до успіху.

Особистості героїнь у грі відповідають реаліям України, яка перебуває у стані війни, і де жінки активно долучаються як до громадського активізму, бізнесу, навчання, побудови стосунків та сім’ї, так і до захисту батьківщини у лавах Збройних сил України, — пояснюють автори гри.

Хмельницькі патрульні, які взяли участь у презентації гри, переконані, що подібні заходи допомагають учасникам краще порозумітися у повсякденному житті та позбутись гендерних стереотипів та ярликів.

Нагадаємо, на Хмельниччині поліцейські навчаються тонкощам роботи з вразливими групами населення. Працівники поліції Хмельницької області навчаються дотримувати свої обов’язки щодо  вразливих груп населення. Навчання проводить Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів спільно з благодійною організацією «Легалайф-Україна».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне