Патрульні спільно із громадською організацією провели флешмоб «Гучні гальма» (ВІДЕО)

Патрульні спільно із громадською організацією провели флешмоб «Гучні гальма» (ВІДЕО)
Фото: Патрульна поліція

Патрульні спільно із активістами ГО «ХАЛК» в рамках Тижня безпеки дорожнього руху провели по вулиці Грушевського, флешмоб “Гучні гальма”.
Мета заходу — привернути увагу пішоходів до безпеки дорожнього руху та проблематику недотримання пішоходами ПДР. Перехід порушниками дороги на заборонний сигнал світлофору.
Доволі часто водії скаржаться на пішоходів, які перебігають дорогу не тільки в заборонених для цього місцях, а й на червоний сигнал світлофора.
Під час профілактичного заходу кожне порушення пішоходів супроводжувалось звуком гучного автомобільного гальмування. Це мало на меті привернути увагу порушника та оточуючих до скоєного правопорушення.
На превеликий жаль, серед порушників були не тільки діти, які без дорослих перебігали дорогу, але й батьки, які вели своїх дітей на заборонний сигнал світлофору. Також були і ті, хто переходив дорогу в навушниках і навіть не звернув увагу на звук гучного гальмування.
Нагадаємо, в поточному році на території обслуговування управління патрульної поліції в Хмельницькій області сталось 98 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів, 8 осіб загинуло.
Патрульні закликають пішоходів, у жодному разі не порушуйте Правила дорожнього руху, адже своїми діями Ви показуєте поганий приклад підростаючому поколінню.
З початку поточного року патрульні задокументували понад 150 порушень вчинених пішоходами.

https://www.facebook.com/khmelpolice/videos/592792927809209/


За інформацією Патрульної поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне