Патрульні виявили підроблені документи на автомобіль

111
Фото: @khmelpolice

Патрульні зафіксували випадок імовірної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

5 лютого, близько 9-ї години, на вулиці Толстого, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Opel, за порушення правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився місцевий житель 1986 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

Для встановлення усіх обставин по справі патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою.

Зазначимо, за минулий рік патрульні зафіксували близько двадцяти подібних випадків.

Вкотре наголошуємо громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь законодавства, адже подібні порушення носять кримінальний характер.

Нагадаємо, що в Хмельницькому сталася ДТП за участю двох іномарок. Аварія сталася 4 лютого в обласному центрі на перехресті Старокостянтинівського шосе та вулиці Прибузької. 4 лютого, близько 21:40 години в м. Хмельницькому на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе та Прибузька зіткнулись автомобілі «Фольксваген Поло» під керуванням 21-річного місцевого жителя та «Тойота Кемрі» під керуванням 35-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП автомобілі отримали значні механічні пошкодження. Водій «Фольксвагена» отримав незначні тілесні ушкодження, йому була надана медична допомога без госпіталізації. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини аварії.

У Хмельницькому в ДТП постраждав 12-річний хлопчик. Аварія сталася 28 січня, близько 14:25 години в м. Хмельницькому по проспекту Миру. За попередньою інформацією, 23-річний житель с. Глушківці Ярмолинецького району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2115», не врахував погодних умов та скоїв наїзд на пішохода, 12-річного місцевого жителя, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне