Підозрюваних у подвійному вбивстві взяли під варту

Фото: ГУ НП

Хмельницький міськрайонний суд на період досудового розслідування взяв під варту двох чоловіків, які підозрюються у подвійному вбивстві пенсіонерів у селі Солобківці Ярмолинецького району, повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

16 квітня близько другої години ночі  у селі Солобківці виявлено тіла двох людей. Виявили їх рятувальники, коли гасили пожежу приватного будинку. Поліцейські з‘ясували, що знайдені тіла належали 82-річній власниці домогосподарства та її 70-річному знайомому. На тілах загиблих були ознаки насильницької смерті.  Працівники поліції припустити, що відбулось подвійне вбивство з корисливих мотивів та підпал майна з метою укриття слідів злочину. В подальшому це підтвердили і результати судово-медичної експертизи.
На початковому етапі коло підозрюваних налічувало понад 70 осіб. Крок за кроком правоохоронці зменшували кількість підозрюваних, з’ясовуючи мотиви та перевіряючи алібі. В результаті під підозрою залишилося двоє чоловіків 1990 та 1993 року, які працювали різноробочими у місцевого приватного підприємця. Після вчинення злочину вказані особи залишили межі області та переховувались на Житомирщині, де їх і затримали.
На період досудового розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв зловмисників під варту. Їм доведеться відповідати перед Законом за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 115 (навмисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна). Чоловікам може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне