Поблизу з Водичками у ДТП травмувалось четверо людей

Фото: ГУ НП

Автопригода сталася вчора, 11 травня, близько 18.25 години на автодорозі «Стрий — Кропивницький — Знам’янка» поблизу повороту на село Водички Хмельницького району, повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

47-річний хмельничанин на вантажному автомобілі «ГАЗ-57» вирішив об’їхати місце проведення ремонтних робіт на дорозі. Водій вантажівки виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком «Рено Логан». За кермом легковка був 41-річний житель Красилівського району.

У результаті ДТП водій та троє пасажирів «Рено Логан» отримали травми та були госпіталізовані до Хмельницької обласної клінічної лікарні. Водію легковика та одному з його пасажирів діагностували забої різних частин тіла, а ще в двох пасажирів 27 та 64 років — закриті черепно-мозкові травми.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 3 років обмеження волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне