Поліцейські нагадали рятувальникам Правила дорожнього руху

IMG_5534
Фото: km.dsns.gov

Збільшення числа транспортних засобів та учасників дорожнього руху підвищує ймовірність аварійності на автошляхах. Відповідно зростає число осіб, які потенційно можуть постраждати внаслідок автопригод. Тому, 5 грудня представники національної поліції завітали в 7-му державну пожежно-рятувальну частини, аби ще раз обговорити з вогнеборцями аварійні ситуації на дорогах.

Працівники поліції розповіли вогнеборцям про особливості керування різними видами транспорту, роз’яснили права і обв’язки учасників дорожнього руху.

IMG_5528

km.dsns.gov

Особливу увага акцентована на можливих аварійних ситуаціях, що можуть трапитися в зимовий період.

Додатково правоохоронці нагадали про категоричну заборону перебування за кермом в стані алкогольного сп’яніння, наслідки та відповідальність за таке правопорушення.

Наприкінці зустрічі представники поліції надали вичерпні відповіді на запитання рятувальників та обговорили «болюче» питання не пропуску службової техніки при слідуванні на виклики.

3-й державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, поблизу Хмельницького рейсовий автобус зіткнувся з вантажівкою. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 5 грудня, близько 07.55 години на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке Хмельницького району. Попередньо встановлено, що 49-річний житель Кам’янця-Подільського, керуючи рейсовим автобусом сполученням «Кам’янець-Подільський — Стара Синява» і рухаючись в напрямку села Прибузьке, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованою вантажівкою «Газель 3302» під керуванням 52-річного жителя Кам’янець-Подільського району. 6 пасажирів рейсового автобусу отримали травми. Для огляду лікарів і надання необхідної медичної допомоги їх доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню. Остаточна кількість потерпілих і ступінь важкості отриманих ними тілесних ушкоджень встановлюється.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне