Поліція області затримала “мінера” з величезним тюремним стажем

Поліція області затримала "мінера" з величезним тюремним стажем
Фото: Твоє Місто

Працівники Хмельницького відділення поліції упродовж  кількох годин встановили особу чоловіка, який здійснив хибне повідомлення  про замінування автомобільного мосту поблизу с. Копистин та  місцевого автовокзалу.

«Мінером» виявився 48-річний чоловік, який не має постійного місця проживання і уже багато років перебуває у конфлікті із законом. Майже 21 рік свого свідомого життя він провів за ґратами за вчинення крадіжок, незаконне поводження зі зброєю та злочини, пов‘язані з наркотиками. В черговий раз звільнився з місць позбавлення волі лише у квітні 2018 року.

Свої дії затриманий пояснив бажанням помститися водієві рейсового автобуса, який не зупинився на його вимогу. Наразі він взятий під варту в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до шести років.

За інформацією прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне