Потрапивши на вудку шахраїв, хмельничани втратили кошти та цінні речі

moshenniki
Фото: ddk.dn

Минулої доби до територіальних підрозділів Хмельницького відділу поліції надійшло 3 заяви від жителів обласного центру, які потрапили на вудку шахраїв.

Так, 53-річна хмельничанка перерахувала 3625 гривень за дрова, які намагалась придбати на одному із інтернет-сайтів. Проте, після перерахунку коштів зв’язок із продавцем перервався.

58-річна жителька обласного центру стала жертвою псевдобанкірів. Вчора, 3 грудня, близько 11.30 до неї зателефонувала невстановлена особа і, представившись працівником банку, під приводом розблокування картки дізналась персональні данні та зняла з рахунку потерпілої 9100 гривень.

2 грудня близько 10.00 години невстановлена особа зателефонувала до 30-річного хмельничанина і під приводом купівлі саморобного швейного станка для виробництва вишивок, який потерпілий виставив у мережу інтернет для продажу, заволоділа ним шахрайським шляхом. Товар забрав кур’єр, а от гроші, як виявилось, на рахунок так і не надійшли.

По всіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі займаються пошуком зловмисників.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне