Професор Хмельницького національного університету отримала від Президента звання “Заслуженого працівника освіти України”

Фото: khnudesign.com

Про це йдеться в указі Президента України №300/2018 від 4 жовтня 2018 року.

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Ірині Банновій присвоїли звання “Заслуженого працівника освіти України”.

Довідка:

Баннова Ірина Мусіївна – професор, кандидат технічних наук, Академік Української технологічної академії, голова правління Хмельницького осередку Спілки дизайнерів України, відмінник освіти України, заслужений діяч науки та освіти, завідувач кафедри в 2001-2013рр., керівник Студентського будинку моделей з 1992р., засновник і організатор міжнародного конкурсу молодих дизайнерів одягу “Барви Поділля” з 1992р.

Фото: YouTube

З 1971 р. працює у Хмельницькому національному університеті. Є одним із висококваліфікованих фахівців факультету технологій і дизайну. За час роботи в ХНУ Ірина Мусіївна Баннова має вагомі досягнення у підготовці студентів за творчими спеціальностями. Її вихованці здобували численні перемоги і призові місця на фахових конкурсах і олімпіадах.

З 2001 р. Ірина Мусіївна вперше на Поділлі розробила та запровадила мистецький напрям навчання, відкривши в університеті кафедру дизайну, завідувачем якої була до 2013 р. Автор майже сотні наукових праць, серед яких 16 авторських свідоцтв і патентів. Вона підготувала та впровадила у навчальний процес близько 3О методичних розробок, зокрема навчальний посібник.

За останні 10 років Ірина Баннова входить до складу кращих викладачів вишу за результатами загально університетського рейтингу.

Нагороди: золотий орден Української технологічної академії “За заслуги у розвитку науки, освіти, промисловості та мистецтва”, міська премія ім. Б.Хмельницького в галузі історії, культури і мистецтв.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне