Проведено семінар-навчання з охорони праці з посадовими особами, фахівцями та вальниками лісу

Семінар-навчання з охорони праці
Фото:

На базі Маківського лісництва ДП «Кам’янець-Подільське лісове господарство» під головуванням заступника начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Володимира Колесника проведено семінар-навчання з охорони праці з посадовими особами, фахівцями та вальниками лісу. Детально розглянуто Правила охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості, а також виконання вимог карт технологічного процесу, дотримання вимог безпеки на лісозаготівельних роботах.

Особливу увагу звернули на проблемні питання при експлуатації механізмів, при виконанні вантажно-розвантажувальних робіт і робіт на висоті. Мова йшла й про забезпечення безпечного перевезення вантажів автомобільним транспортом.

Семінар-навчання з охорони праці

Семінар-навчання з охорони праці

Директор Кам’янець-Подільського лісгоспу Валерій Пустильний детально розповів, як поставлено охорону праці на підприємстві. Так, організовано кваліфікований нагляд за виконанням робіт та експлуатацією об’єктів з підвищеною небезпекою. Розроблено виробничі інструкції і інструкції з охорони праці та інші нормативні акти з охорони праці, які діють в межах підприємства. Проведено інструктажі з охорони праці, також усім працівникам видано виробничі інструкції та інструкції з охорони праці під розписку. Члени постійно-діючої комісії з перевірки знань з питань охорони праці пройшли навчання і перевірку знань, а працівники пройшли навчання і перевірку знань з охорони праці в комісії підприємства із залученням представників управління Держпраці у Хмельницькій області.

Захід пройшов на належному рівні й сприятиме підвищенню рівня охорони праці.

Повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільського лісгоспу

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне