Рятувальники деблокували чоловіка з понівеченого внаслідок ДТП автомобіля

1
Фото: km.dsns.gov

5 грудня о 17:46 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на вул. Старокостянтинівське шосе в м. Шепетівка сталася дорожньо-транспортна пригода. За лічені хвилини до місця виклику прибули рятувальники. Як з’ясувалось, зіткнулись легковий автомобіль Citroen Bravo та вантажівка DAF.

Exif_JPEG_420

km.dsns.gov

Внаслідок зіткнення пасажира легковика затисло понівеченими конструкціями на передньому сидінні. Надзвичайники за допомогою спецінструменту здійснили деблокування потерпілого та передали медикам, після чого очистили проїжджу частину від залишків паливо-мастильних матеріалів.

Причину ДТП наразі з’ясовують працівниками поліції.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, у Хмельницькому горіло підвальне приміщення. 5 грудня о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщені у якому знаходилась майстерня електродвигунів в м. Хмельницький на вул. Свободи. До рятувальників зателефонували мешканці будинку, які повідомили, що з підвалу йде чорний дим. До місця події було негайно направлено рятувальників 37-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу площею 10 кв. м локалізовано о 16:08 та ліквідовано о 16:10. Причина займання встановлюється. За інфорацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області, загиблих та травмованих на пожежі не було.

Також, на Шепетівщині горів житловий будинок.  4 грудня о 06:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Пліщинська в м.Шепетівка. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу площею 30 кв.м було локалізовано о – 06:44 та ліквідовано о – 06:49. Ймовірна причина пожежі – несправність нагрівальних печей та димарів. Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне