Рятувальники перевірили “Дитяче горище”

Фото: ГУ ДСНС

Позапланову перевірку проводили у ТЦ, що на Старокостянтинівському шосе. Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, у закладі окрім ігрової зони для дітей “Дитяче горище”, ще розташовані меблеві магазини та офісні приміщення.  Надзвичайники разом із  адміністрацією обʼєкту та засобами масової інформації перевірили заклад на відповідність нормам пожежної безпеки. Мета – відпрацювання схеми та планів евакуації на випадок пожежі після спрацювання пожежної сигналізації.

Під час перевірки працівники ДСНС проінспектували приміщення закладу на дотримання норм пожежної безпеки. Особливу увагу працівники ДСНС звернули на евакуаційні шляхи і виходи, плани евакуації, належний стан та придатність вогнегасників. Також перевірили технічний стан автоматичних систем пожежної сигналізації, оповіщення, пожежогасіння і димовидалення.

Окрім інспекції надзвичайники також провели навчання персоналу та відвідувачів ТЦ. Після отримання сигналу про пожежу працівники організували евакуацію відвідувачів та малечі з дитячої зони. Під час навчань вогнеборці виявили порушення – розсувні двері працювали у звичайному режимі, замість того аби  відчинитися автоматично та утримуватися відчиненими. До усунення виявленого порушення приступили представники обслуговуючої організації.

Вогнеборці запевняють, що подібні заходи є вкрай важливими, адже своєчасне виявлення недоліків та їх якнайшвидше усунення гарантуватиме безпеку людей.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне