Рятувальники витягли ЗАЗ-1103 “Славута” з кювету

Фото: km.dsns.gov.ua

14 грудня о 18:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від водія автомобіля ЗАЗ-1103 “Славута” про те, що рухаючись автодорогою поблизу с. Іванківці Хмельницького району через складні погодні умови не впорався з керуванням і з’їхав в кювет.

На момент інциденту в автомобілі перебувало четверо людей, двоє з яких діти.

km.dsns.gov.ua

Прибувши на місце події рятувальники аварійно-рятувальної частини  за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та лебідки витягнули автомобіль на проїжджу частину, після чого той зміг продовжити рух.

km.dsns.gov.ua

Травмованих внаслідок події не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 13.12.2018 рятувальники п’ять разів надавали допомогу водіям.

  • 13 грудня о 04:00 на польовій дорозі поблизу с. Перекора Старосинявського району автомобіль Mercedes-Benz Vito застряг у заметі.
  • О 08:00 бійці витягали автомобіль Renault-maester із двома людьми, котрий під час руху автодорогою неподалік с. Красносілка Старокостянтинівського району не впорався з керуванням та перевернувся у кювет.
  • В обласному центрі о 14:00 надзвичайники витягли автомобіль FORD Transit, що застряг, рухаючись бездоріжжям на вул Н.Береговій.
  • О 21:35 у місті Городок під час руху у кювет потрапив ВАЗ 2107, звідки ДСНСівці його витягли на безпечну ділянку дороги.
  • В смт Сатанів Городоцького району вогнеборці відбуксирували вантажний автомобіль МАN, водій якого через слизьку дорогу не міг подолати підйом.

Загалом у сніговій пастці опинилось семеро людей, яким надзвичайники надали допомогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне