Рятувальники здійснили комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Петрашівської та Охрімовецької сільських рад

Фото: km.dsns.gov.ua

Працівники Віньковецького районного сектору продовжують відпрацьовувати населені пункти району спільно з працівниками соціальної служби. Так, 15 серпня інженерно-інспекторським складом Віньковецького районного сектору та особовим складом 27 ДПРП було здійснено планове комплексне відпрацювання об’єктів та житлових будинків, які розташовані на території Петрашівської сільської ради та Охрімовецької сільської ради.
Перевірено роботу виконкому сільських рад попередження пожеж в населених пунктах та проведенню навчань населення мірам пожежної безпеки в побуті та громадських місцях. Водночас було здійснено агітаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців сіл, надано інформаційну допомогу стосовно влаштування та експлуатації, прокладання та утримання електричної мережі будинків та правильної експлуатації та влаштування пічного опалення. Відвідані помешкання одиноких пристарілих жителів та неблагополучних сімей.
З метою покращення організації пожежної безпеки в житловому секторі району про всі виявлені недоліки та порушення було проінформовано сільського голову та запропоновано ряд заходів щодо покращення протипожежного стану будинків.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне