Рибоохоронний патруль знову спіймав браконьєрів

Робоохоронний патруль знову спіймав браконьєрів
Фото: Хмельницький рибоохоронний патруль

Хмельницький рибоохоронний патруль вилучив 44 кг риби за чотири дні роботи

У період з 5 по 8 листопада інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 13 порушень природоохоронного законодавства. В результаті проведених заходів патрульними вилучено 44,5 кг риби.

Так, п’ятого листопада поблизу с. Комарівка, що у Славутському районі патрульні виявили двох порушників. Мешканці м. Славута здійснювали вилов риби забороненими знаряддями лову – сітками по 30 метрів кожна. На громадян складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства).

Цього ж дня інспектори зафіксували порушення порядку збуту біоресурсів на ринку в м. Нетішин. Громадянин реалізовував 10 кг риби без дозвільних документів.

Шостого листопада викрито аналогічне порушення. На ринку м. Кам’янця-Подільського конфісковано 3 кг біоресурсів.

На порушників складено протоколи за ст. 88-1 КУпАП.

Сьомого листопада на водоймах Летичівського району виявлено двох місцевих мешканців, які проводили вилов сітками. Оформлено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Також з незаконного обігу вилучено 10 кг риби на ринку в м. Старокостянтинів.

Восьмого листопада інспектори затримали чоловіка, який на водоймі в смт Летичів рибалив, використовуючи сітки. При цьому, йому вдалось зловити 3 кг риби. Складено протокол як за грубе порушення правил рибальства.

Також на ринку в смт Ушиця патрульні виявили порушника, який збував 10 кг водних біоресурсів. На нього складено протокол за ст. 88-1 КУпАП.

Усі заборонені знаряддя лову вилучено працівниками Хмельницького рибоохоронного патруля.

У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону всеукраїнської безкоштовної «гарячої лінії»: 0 (800) 50-52-50 або на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: (0382) 79-20-88.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне