Шахраї продовжують свою чорну справу у Хмельницькому

Фото: segodnya.ua

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, шахраї видурювали гроші у жителів м. Хмельницького під приводом працевлаштування за кордоном, підвищення ступеню захисту банківської картки та звільнення родичів від кримінальної відповідальності.

23 березня близько 12:00 години по вулиці Будівельників 40-річна місцева жителька по оголошенню зателефонувала до невстановленої особи, яка під приводом працевлаштування у Польщі, шахрайським шляхом заволоділа в жінки 1950 гривнями та 140 доларами США.

А 24 травня близько 10:00 години по вулиці Героїв Майдану до 39-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником служби безпеки банку, та під приводом підвищення ступеню захисту банківської картки, випитала її реквізити, після чого шахрайським шляхом заволоділа з рахунку 10 000 гривень.

Ще одне шахрайство сталось 25 травня близько 15:00 години по вулиці Кам’янецькій. До 87-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа та під приводом звільнення її сина від кримінальної відповідальності, шахрайським шляхом заволоділа 1000 доларів США, які жінка передала в дворі будинку невстановленій особі.

По вказаних фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи по встановленню осіб зловмисників.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне