Славутчина: проведено профконсультаційний захід для осіб з особливими потребами

Славутчина: проведено захід для осіб з особливими потребами
Фото: Славутська міськрайонна філія Хмельницького обласного центру

З метою надання допомоги особам з особливими потребами у самореалізації в професійній сфері, побудові успішної стратегії пошуку роботи, подоланні невпевненості в собі 03 грудня 2018 року, в рамках проведення заходів, приурочених до міжнародного дня осіб з обмеженими можливостями, в Славутській міськрайонній філії Хмельницького обласного центру зайнятості було проведено профконсультаційний захід для осіб з особливими потребами.

На захід були запрошені представники Управління соціального захисту Славутської районної державної адміністрації та Славутської міської ради. Відкрила зустріч заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Оксана Кучеренко. Вона ознайомила присутніх із перспективами працевлаштування в регіоні, з послугами служби зайнятості, з можливістю професійного навчання, навчання на масових безкоштовних онлайн-курсах та працевлаштування віддалено на онлайн-платформах «Freelance».

Головний спеціаліст відділу соціального обслуговування інвалідів Управління соціального захисту населення Славутської РДА Василь Мартинюк. Він акцентував увагу на послугах, якими можуть скористатися особи з обмеженими можливостями в органах соціального захисту, а саме: курортно-санітарне лікування, отримання технічних засобів пересування, отримання разової грошової допомоги тощо. Виступи запрошених викликали неабияку зацікавленість з боку учасників, котрі активно задавали питання та обговорювали висвітлену інформацію під час заходу.

Фахівець служби зайнятості мотивувала слухачів брати активну участь у визначенні цілей пошуку роботи й шляхів їх реалізації.

На останок зустрічі було розповсюджено інформаційні буклети та демонструвалася відеопрезентація Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів у місті Лютіж, Київська область. Кількість учасників заходу – 14 осіб.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне