Слідчі Хмельниччини розслідують факти зловживання службовим становищем

Слідчі розслідують факти зловживання службовим становищем
Фото: novadoba.com.ua

Останнім часом в засобах масової інформації набули поширення публікації щодо можливого тиску працівників поліції на експертів, які проводили оцінку майна. З метою запобігання розповсюдженню неправдивої інформації та попередження випадків маніпулювання фактами повідомляємо, що слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області здійснюється досудове розслідування за фактом можливого зловживання службовим становищем відповідальними особами одного з ТОВ, яке займається експертною діяльністю.

8 листопада 2018 року працівниками слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області, на підставі ухвал слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду, проведено ряд обшуків за місцем проживання та роботи фігурантів кримінального провадження в м. Києві. В ході обшуків виявлено та вилучено документи. Вони вказують на те, що впродовж кількох останніх років судові експертизи щодо оцінки майна здійснювались без відповідних дозвільних документів.

Слідчі дії у вказаному кримінальному провадженні проводяться відповідно до вимог законодавства, під наглядом органів прокуратури, на підставі санкції суду, і рішення приймаються виключно у правовому полі.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що минулої доби до поліції Хмельницької області надійшло 7 заяв про шахрайства

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне