Сьогодні на Хмельниччині відбулася XXXI агропромислова виставка «Агро-Поділля 2018»

Фото: www.adm-km.gov.ua

Цьогоріч на виставку було запрошено більше 450 учасників з усіх регіонів України та закордону. Також, традиційно кращі зразки продукції та товари місцевих підприємств були представлені кожним районом області, закладами профтехосвіти, окремими вищими навчальними закладами та лісовими господарствами.

До уваги відвідувачів була представлена сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сервіс; обладнання для тваринництва та переробки біомаси; засоби захисту рослин, добрива, насіння; сучасні технології і проекти у сільському господарстві; демонстраційні покази техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу; ярмарок сільськогосподарської продукції.

www.adm-km.gov.ua

Вже декілька років підряд Хмельниччина серед регіонів України входить в десятку найкращих по валовому збору зернових, займає четверте місце по кількості великої рогатої худоби, друге по кількості корів та вже традиційно перше місце по урожайності ранніх зернових культур.

Не обійшлося на виставці і без рекордів. Так, встановлено рекорд України в номінації «розмір» за кондитерські вироби, а саме коровай розміром 5х5 метрів з 8700 мафінів, на якому зображена найбільша мапа Хмельниччини. Офіційний представник Книги рекордів України вручила відповідні дипломи Директору Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олегу Омелянюку та директору підприємства «Український кристал» Володимиру Юр’єву.

www.adm-km.gov.ua

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне