«СПІВУЧИЙ КРАЙ» запрошує на участь хмельничан

Фото: Укрфест

Захистіть музичну честь Вашого Рідного Краю на всеукраїнському рівні!
Запрошуємо на участь:
24 листопада, Хмельницький, «СПІВУЧИЙ КРАЙ» Всеукраїнський творчий проект-фестиваль-конкурс, Актова зала Хмельницької філії Донецького Національного Університету, вул. Свободи, 36, початок 10-00
Щиро запрошуємо усіх Талановитих і Креативних !!!
ХОРЕОГРАФІЯ, Театри МОД, ВОКАЛ, Театральні мініатюри, ЦИРК, Модельні агенції, Інструментальне виконавство, Художнє читання та інше.
Головна мета Фестивалю: виявлення і підтримка талановитих дітей та молоді. Післяфестивальна ПіАр і Промоушн підтримка: запрошення на щотижневі теле програми (щосереди у ранковій телепрограмі) і радіопрограми (щосуботи і щонеділі з 12-20 до 13-00), участь у проекті «Найкращий хореографічний колектив України», гала концерти, зйомки кліпів, фільмів, організація сольних концертів і «солянок», тощо).
ГОЛОВНА НАГОРОДА ФЕСТИВАЛЮ:
– ДЛЯ КРАЩИХ З КРАЩИХ: «Запрошення» на АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНУ участь (без будь-яких вступних внесків!) у фіналах цього проекту на Літній сцені Міської набережної курорту Скадовськ на березі моря під час «Фестивального літа-2019»: 6 і 20 липня, 3 і 17 серпня 2019 р.
НАГОРОДИ ФЕСТИВАЛЮ:
– Диплом «Гран-Прі» + Кубок «Гран-Прі»
– Диплом І-го ступеню і Кубок;
– Диплом ІІ-го ступеню і Кубок;
– Диплом ІІІ-го ступеню і Кубок.
Всі керівники колективів та окремих виконавців будуть нагороджені Дипломами -«ПОДЯКАМИ» за вагомий внесок у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.
Кращі виконавці отримують запрошення у участь у супер – фіналах престижних проектів «ЗОЛОТИЙ ГОЛОС УКРАЇНИ», «НАЙКРАЩИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ КОЛЕКТИВ УКРАЇНИ», «НАЙЯСКРАВІШІ ТАЛАНТИ УКРАЇНИ».
ВІКОВІ КАТЕГОРІЇ та НОМІНАЦІ – всі!!!!
ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ:
тел. +38-066-254-93-86; 097-305-39-55; 063-443-88-94 – Григорій Борзенко, Електронна пошта: borzenkogrigoriy@ukr.net Фейсбук: https://goo.gl/mfmrEA
Організатор: УкрФест, Фестивальний центр «BORZENKO records»

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне