Старокостянтинівський район: піротехніки знищили авіаційну бомбу часів Другої світової війни

Фото: ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Як повідомляють у прес-службі ДСНС, 3 серпня о 16:00 саперами групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищено авіаційну бомбу ФАБ-250 Другої світової війни, яку було виявлено на полігоні знищення вибухонебезпечних предметів поблизу м. Старокостянтинів.
ДСНС України звертається до громадян із застереженням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше, не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону «101»!

Нагадаємо, що поблизу с. Гусятин Чемеровецького району піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили ручну гранату РГД-33 часів Другої Світової війни.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне