Симчишин провалив одну із своїх обіцянок щодо комунального транспорту, – “Слова і Діло”

Фото: excl.com.ua

Видання “Слово і Діло” опублікувало аналітику “Як мери забезпечують міста комунальним транспортом“.

У інфографіці “Слова і Діла” йдеться, що Хмельницький міський голова Олександр Симчишин дав 4 обіцянки. Одну з них –  купівля 4 тролейбусів на автономному ходу до кінця 2017 року, так і не була реалізована.

Тролейбуси дійсно планували закупити, навіть виділили 35 мільйонів гривень.

“Однак очільник комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук запропонував змінити формулювання проекту та забрати з тексту визначення – «з автономним ходом» та конкретизацію кількості тролейбусів, що дасть змогу придбати 7 звичайних тролейбусів,” – пояснив в інтерв’ю телеканалу “ТВ 7+” Олександр Симчишин.

4 листопада 2017 року Хмельницький мер повідомив, що тролейбуси, які працюють на автономному ходу придбати в 2017 році не вдасться, пише видання “Слово і Діло” з посиланням на інтерв’ю Олександра Симчишина. Придбати їх міський голова пообіцяв вже в 2018 році. До кінця року залишилось 3,5 місяці.

Зовсім “свіжа” обіцянка мера – закупити автобуси для міста. Нововведення в транспортній мережі він пообіцяв 17 липня 2018 року в ефірі телеканалу “ТВ 7+”, інформує інтернет-видання “Слово і Діло”.

“Ми хочемо придбати, так само, в лізинг на “Електротранс” автобуси для того, щоб вводити великогабаритний, середньо габаритний транспорт, потрохи витісняючи малий габарит. Ми будем купувати автобуси і перетягувати нішу (перевезень – ред.) саме в комунальну сферу”, – заявив Олександр Симчишин.

Ще одна обіцянка градоначальника у процесі виконання – щороку оновлювати автопарки комунальних підприємств на 40 мільйонів гривень. Як виконує цю обіцянку Симчишин, столичне видання проконтролює вже за тиждень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне