Тренер у поліцейських погонах

Фото: Микола Сухорук

Кадри у поліції — служба особлива. Тут не тільки приймають і звільняють з роботи. Важливу роль відіграє і навчання та підвищення кваліфікації працівників поліції, чим займається відділ професійної підготовки та тренінговий центр, який у Хмельницькій області очолює Микола Сохорук, зразковий поліцейський та один із кращих тренерів області.

Підполковник поліції Микола Сохорук в органах внутрішніх справ уже 18 років. Після закінчення Кам’янець-Подільського університету за спеціальністю «викладач фізичної культури» декілька років пропрацював у школі, а у 2000 році закінчив Житомирське училище тоді ще міліції та почав працювати дільничим у Хмельницькому районі.

«На землі» Микола Григорович пропрацював 3 роки, після чого перейшов в управління громадської безпеки. Але освіта і покликання таки взяли своє і невдовзі він опинився у відділі професійної підготовки, роботі в якому віддав ціле 10-річчя, а близько двох років тому Миколі Сохоруку запропонували очолити тренінговий центр ГУНП в Хмельницькій області.

Відтак, на невеличкому, але високопрофесійному колективі, який очолює Микола Григорович, лежить навчання та підвищення кваліфікації всього особового складу поліції області. Крім того, на базі тренінгового центру готуються до змагань поліцейські-спортсмени, які представляють Хмельниччину як на загальноукраїнських, так і міжнародних змаганнях.

Після чергових змагань

Так, кожен поліцейський області знає Миколу Сохорука як вимогливого начальника тренінгового центру, але серед жителів міста і області він відомий як чудовий гравець і найкращий тренер з футзалу та міні-футболу.

От уже 8 років, з 2010-го, Микола Григорович тренує команду «Динамо-ГУНП» з футзалу, яка показує чудові результати як на регіональних, так і на загальноукраїнських змаганнях.

—    Микола Григорович вирізняється лідерськими якостями, гарно згуртовує колектив. Справжній професіонал, — говорить про тренера та колегу Ігор Бабій, начальник відділу слідчого управління ГУНП.

У захваті від свого тренера і члени дитячої команди, яку теж тренує Микола Сохорук

 

— Микола Григорович дуже гарно вміє підбадьорити. Він завжди нам говорить, що ми можемо виграти в будь-якої команди. І це працює, — говорять діти.

Матеріал створено за інформацією прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне