Три лісгоспи Хмельниччини вже виконали план реалізації новорічних ялинок

5a43b2d568e58
Фото: ifnews.org

Першими з планами реалізації новорічних ялинок справилися Шепетівський, Летичівський та Новоушицький лісгоспи. Завдяки добре проведеній рекламі, шепетівчани  реалізували понад 2800 новорічних деревець, майже втричі перевищивши завдання. Летичівці, поставивши у столицю держави тисячу ялинок для монтажу двох новорічних красунь у мікрорайонах Києва, після цього ще реалізували 500 деревець.

Наближається до завершення завдання з реалізації ялинок та сосен Славутський лісгосп, який, до речі, забезпечив місто Нетішин ялинкою-красунею. Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ повідомляє, що Славутчани вже продали понад 1400 деревець.

Із 20 грудня в містах області запрацюють спеціальні ярмарки з продажу новорічних ялинок. У Хмельницькому, приміром,  відведено 17 офіційних місць, де можна буде вибрати ялинки та сосни на всі смаки.

Лісгоспи області, які тільки розгортають продаж новорічних деревець, переконані, що з планами реалізації теж справляться.

Нагадаємо, лісівники доглядають за зимовим садом. Зима – найкращий період року для наведення порядку серед плодових дерев і ягідників, не зважаючи на те, що сад «спить». У садах Ярмолинецького лісгоспу доглядають зерняткові культури (яблуня, груша), тому робітники знають, що в таких культурах постійно потрібно нормувати кількість гілок і не давати середньому стовбуру стати занадто довгим. У листопаді в деревах зупинився сокорух і в садах Віньковецького та Вишнівчицького лісництв були проведені сезонні роботи. Працівники лісгоспу Віта Котик, Володимир Карвасарний, Володимир Бевз, Костянтин Самусєв та Олександр Кубряк грамотно провели омолоджуючу обрізку дерев, знищили рослину-паразит омелу. Це стане запорукою доброго врожаю, плоди будуть більшими, дерева менше хворітимуть.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне